OHJEET

 

Kun näyte on analysoitu, saat sähköpostiisi laajan raportin tuloksistasi tuloskortin kera. Tuloskortissa näkyvät puutos- ja epätasapainotilat, joilla on myös voimakkuusaste ts. näet kuinka voimakkaana mikäkin tila ilmenee. Ohjeissa kartoitan myös oireilut ja näytteen tulokset niin, että saadaan mahdollisimman kokonaisvaltainen kuva kehosi tilasta - aineenvaihdunta, happamuus, palautuminen...jolloin joskus ihan pienillä muutoksilla pystytään vaikuttamaan kehosi hyvinvointiin! Muutoksia kartoitan lähinnä ravinto, lepo ja uni sekä liikunta- akselilla. Saat tietoosi juuri sinulle sopivat keinot! 

 

Soittoaika mahdollistaa vielä kysymykset ja tarkennukset. Tämän jälkeenkin minuun saa olla yhteydessä, mielelläni kuulen jatkossa miten alat voimaan! 

 

HOX. 

Huomioithan, että kuivaverianalyysi kuuluu täydentäviin hoitomuotoihin eikä ole siis diagnoosi eikä terveydenhuollon antama suositus/ohjeistus. Kuivaverianalyysi ei ole sairaanhoitajan - eikä terveydenhoitajan vastaanotto vaikka se minun periskoulutukseni onkin.